Elterjedt a növényvilágban, különösen a gyümölcsnedvekben, mézben. Biológiai szempontból éppen olyan fontos, mint a szőlőcukor. A szervezetben a fruktóz is felhasználódik, de lassabban...
Természetes cukor, amit a szervezet sokkal jobban fel tud dolgozni, mint a fehér cukrot, emellett a cukron kívül más tápanyagokat is tartalmaz (tápegészebb)...
Rapunzel Bio Cukornád-Melasz 300 g Termékleírás az összetevőkkel együtt pár napon belül feltöltésre kerül. Ha most szeretne a termékekről bővebb információt kapni, írjon nekünk...
Pálmacukor, 454gr (O-Cha) Hogyan készül a pálmacukor? A pálmacukrot a pálmafából nyerik, nagyon hasonló módon, mint ahogyan a juharszirupot készítik. A pálmafa törzsének meghatározott...
Részletes termékinformáció Aroma gazdag, természetes ízvilág jellemezi ezt a csokoládészínű, páratlan illatú, krémesen pergő nádcukrot. Összetevők : nádcukor A csomagolóüzemben...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.