A kukoricaszirupot a kukoricakeményítő hidrolízisével állítják elő...
Termék részletek
Összetevők: cukor, aroma Tápértékek 100 g-ra: energia 1731 kJ/408 kcal, zsír . ...
Termék részletek
A glükóz a búzakeményítő enzimatikus hidrolízisével nyert szénhidrátok keveréke. ...
Termék részletek
Gyöngyökben lévő izomaltcukor dekoratív, öntött, modellezett, rajzolt vagy fúvott ehető karamelldíszek készítéséhez. ...
Termék részletek
A Dolomites Non-Dampening Sugar finom, fehér, ízesített por, amely alkalmas cukrászati és pékáruk megszórására. ...
Termék részletek
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.