Vaníliás cukorral remek ízeket adhatunk a sütiknek, krémeknek, italoknak. Szerezd be ezt a 250 g MCM vaníliás cukrot gazdaságos kiszerelésben! Használható akár kelt tésztákba is...
Az Alce Nero bio világosbarna cukornád Kuba legjobb termőterületeiről származik. A cukornádat ökológiai gazdálkodási szabályoknak megfelelően termesztik. Arany színű, finom íze nem...
A szőlőcukor, mint édesítésre használható élelmiszer, a répacukorral konkurálva nagyon előretört az utóbbi néhány évben. Köszönhetően annak, hogy ugyanúgy alkalmas mindenféle étel,...
Vegán, gluténmentes, alacsony glikémiás indexű (35) természetes édesítőszer. A szervezetben lassan szívódik fel és nem emeli meg nagyon a vércukorszintet. A kókuszpálma virág nektárjából...
A nádcukornak a fehércukorhoz képest természetesebb, kicsit lágyabb, enyhén karamellás íze van. Használhatjuk süteményekhez, italokhoz, befőzéshez, illetve minden olyan ételhez, amihez...
Az egyik legnépszerűbb édesség a vattacukor. Az édes és illatos vattacukrot már Te is elkészítheted otthonodban! Ezzel az Ánizs, medvecukor ízesítésű vattacukor alapanyaggal nincs...
Elterjedt a növényvilágban, különösen a gyümölcsnedvekben, mézben. Biológiai szempontból éppen olyan fontos, mint a szőlőcukor. A szervezetben a fruktóz is felhasználódik, de lassabban...
Rapunzel Bio Cukornád-Melasz 300 g Termékleírás az összetevőkkel együtt pár napon belül feltöltésre kerül. Ha most szeretne a termékekről bővebb információt kapni, írjon nekünk...
Természetes cukor, amit a szervezet sokkal jobban fel tud dolgozni, mint a fehér cukrot, emellett a cukron kívül más tápanyagokat is tartalmaz (tápegészebb)...
A cukornád, amelyből a nádcukor készül, a trópusi és szubtrópusi területeken terem. Érdekesség, hogy aratáskor a növény szárát vágják csak le, nem húzzák ki a földből, így újra teremni...
Az Alce Nero bio Demerara nádcukor az Indiai Karnataka állam legjobb termőterületeiről származik. Arany színű és tiszta, csillogó megjelenésű, kiemelkedik a gazdag aromájával, amelyet...
Pálmacukor, 454gr (O-Cha) Hogyan készül a pálmacukor? A pálmacukrot a pálmafából nyerik, nagyon hasonló módon, mint ahogyan a juharszirupot készítik. A pálmafa törzsének meghatározott...
A nádcukor a cukornádból készült cukor. Lágy karamellás íze és sötétebb árnyalata van. A nádcukrot leggyakrabban italok, desszertek és édességek édesítésére használják, de számos étel,...
Használd a sütéshez főzéshez ezt az 1 kg barna nádcukrot ! Karamellás aromája, karakteres íze különlegessé teszi desszertjeidet. Bátran használd kávéhoz és teához is! A barna nádcukor...
Csak könnyen, édesen! Alacsony glikémiás index, diétás, ásványi anyag - és vitaminkomplex A kókuszcukor egy természetes édesítőszer, amelyet a kókuszpálma virágából kinyert...
A finomítatlan nádcukorban megmaradnak azok az értékes tápanyagok (vitaminok és nyomelemek), melyek hasznosak szervezetünk számára, illetve segítik magának a cukornak is a megemésztését...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.