O-Cha Pálmacukor, 454gr (O-Cha) (8855273039415 28/09/2026 (24db))

O-Cha Pálmacukor, 454gr (O-Cha) (8855273039415  28/09/2026 (24db))

O-Cha Pálmacukor, 454gr (O-Cha) (8855273039415 28/09/2026 (24db))

1 590 Ft

Ajánlataink a termékre

 

O-Cha Pálmacukor, 454gr (O-Cha) (8855273039415 28/09/2026 (24db))

1 590 Ft
+ 1 750 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
thaipiac.hu
Termékleírás
Pálmacukor, 454gr (O-Cha)Hogyan készül a pálmacukor?
A pálmacukrot a pálmafából nyerik, nagyon hasonló módon, mint ahogyan a juharszirupot készítik. A pálmafa törzsének meghatározott részein vágásokat készítenek, amelyek lehetővé teszik a pálmalé kifolyását és összegyűjtését. Ez a folyamat általában éjszaka zajlik, a délelőtt folyamán a nedvet összegyűjtik, majd délután eltávolítják a fáról. Ezt követően a nedvet vízzel forralják, amíg a víz el nem párolog és az anyag kikristályosodik, ez lesz a cukor. Ez az egyszerű és vegyszermentes eljárás az oka annak, hogy a pálmacukrot finomítatlan cukornak tekintik, amikor a legtisztább formában, további összetevők nélkül jelenik meg.  Milyen a pálmacukor íze?
A pálmacukor híres arról, hogy egyedülálló karamellás íze van, ami a nádcukor szokásos édességéhez képest mélyebb ízt kölcsönöz a recepteknek. Akár Pad Thai-t, thai zöld curryt vagy klasszikus mogyorószószt készít, ez a karamellás ízesítő elengedhetetlen összetevője az autentikus thai íz eléréséhez. Fedezd fel a tradicionális ázsiai konyha egyik legértékesebb és legsokoldalúbb alapanyagát: az O-Cha Pálmacukrot. Ez a 454 grammos kiszerelésű, természetes eredetű édesítőszer nemcsak egy egyszerű cukoralternatíva, hanem egy különleges ízélményt nyújtó összetevő, amely gazdagabbá és karakteresebbé teszi az ételeket és desszerteket. A pálmacukor Thaiföldön és más délkelet-ázsiai országokban évszázadok óta használt alapanyag, különösen kedvelt a tradicionális curry-k, wok ételek, mártások, édességek és italok elkészítéséhez. Az O-Cha pálmacukor 100%-ban természetes, vegyi anyagoktól és adalékanyagoktól mentes, a cukorpálma nedvéből készül hagyományos eljárással, amely megőrzi annak karamellás, enyhén diós ízét és selymes állagát. Íze sokkal gazdagabb és lágyabb a hagyományos fehér cukorénál, így kiválóan alkalmas az ételek ízének mélyítésére anélkül, hogy túlságosan édes hatást keltene. Különösen ajánlott a thai és más délkelet-ázsiai receptekhez, mint például a híres pad thai, tom yum leves vagy különböző curry-k, de kiválóan használható sütikhez, desszertekhez, italokhoz vagy akár kávé és tea édesítésére is. Mivel a pálmacukor lassabban emeli meg a vércukorszintet, mint a finomított cukor, egyre népszerűbb azok körében is, akik egészségesebb életmódot követnek. A pálmacukrot hagyományosan tömbökben formázzák, amelyeket könnyedén fel lehet darabolni, lereszelni vagy feloldani főzés közben. Az O-Cha által kínált 454 grammos csomag hosszú ideig elegendő, így ideális választás mind a hétköznapi, mind a különleges alkalmakhoz. Praktikus, jól záródó csomagolása segít megőrizni a cukor frissességét és aromáját hosszú időn keresztül. A pálmacukor nemcsak ízesít, hanem egyedi karaktert ad az ételeknek, legyen szó egy gyors ebédről vagy ünnepi vacsoráról. Ha igazán autentikus thai vagy délkelet-ázsiai ízvilágot szeretnél az otthonodba varázsolni, az O-Cha pálmacukor a legjobb választás.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.