Naturmind Mauritiusi nádcukor 500 g

Naturmind Mauritiusi nádcukor 500 g

756 Ft-tól 6 ajánlat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
 

Naturmind nádcukor 500 g

756 Ft
+ 1 390 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
bioszallito.hu
 

Naturmind Nádcukor Mauritiusi 500g

További 1 ajánlat Ajánlatok elrejtése
879 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
delfinbuvar.hu
 

Naturmind nádcukor 500 g

970 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
netbio.hu

Egyéb ajánlatok

 

Naturmind nádcukor mauritiusi 500 g

924 Ft
+ 990 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
naturborze.hu
 

Naturmind nádcukor mauritiusi 500 g

963 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
vitaminhazhoz.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 756 Ft

További termékek a kategóriából

További Naturmind termékek: Naturmind Cukor

Dénes-Natura Gyümölcscukor 500 g Cukor 851 Ft-tól Dénes-Natura Gyümölcscukor 500 g Naturmind Lágy sötétbarna nádcukor 500 g Cukor 1 160 Ft-tól Naturmind Lágy sötétbarna nádcukor 500 g BiOrganik Bio világos nádcukor 500 g Cukor 995 Ft-tól BiOrganik Bio világos nádcukor 500 g BiOrganik Bio porcukor nádcukorból 500 g Cukor 1 290 Ft-tól BiOrganik Bio porcukor nádcukorból 500 g
Termékleírás
Tömeg 500 g

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!



A cukornád, amelyből a nádcukor készül, a trópusi és szubtrópusi területeken terem. Érdekesség, hogy aratáskor a növény szárát vágják csak le, nem húzzák ki a földből, így újra teremni tud és nem kell újra ültetni, vagyis egy megújuló cukorforrás. Ez nem csak gazdaságossá teszi a nádcukor termelését, de környezetvédelmi szempontból is hasznos. A nádcukrot a növény húsos szárában található nedvből nyerik, feldolgozása során nem használnak semmilyen adalékanyagot. A folyamat során különválik a finom, kristályos cukor és a melasz (ezt a mellékterméket később a rum gyártásához használják fel), de a színanyagok egy része megmarad a cukorkristályokba zárva, ennek köszönheti a cukor a különleges, kellemes színét. Minél több színanyag marad a cukorban, annál karakteresebb az íze és aromája. A lágy sötétbarna nádcukor különlegessége, hogy a kíméletes feldolgozásnak köszönhetően az átlagosnál jóval több melasz marad a végtermékben, ettől van sötét színe és karamellre emlékeztető illata. A nádcukor kémiailag ugyanúgy szacharóz (két cukormolekulából álló szénhidrát), mint a répacukor, tehát nem ajánlott azoknak, akiknek figyelniük kell a cukorbevitelükre. Viszont mivel természetes, szennyeződés és mesterséges színezékmentes, jobb választás mindenki más számára. Felhasználása: répacukorhoz hasonló, ételben, italban, sütéshez, főzéshez vagy hideg fogásokhoz egyaránt felhasználható. Íze és illata karakteresebb, lágyabb, különleges aromát kölcsönöz a ételekhez. Különösen érdemes olyan fogásokban nádcukorral kiváltani a répacukrot, ahol a cukor ízének fontos szerepe van (pl. habcsók, habkrém, karamell). Adagolása nem tér el a kristálycukorétól. Összetevők: nádcukorJellemzők

gluténmentes Igen

vegán Igen

cukormentes Nem

hozzáadott cukor nélkül Igen

csökkentett cukortartalmú Nem

alacsony cukortartalmú Nem

szénhidrát csökkentett Nem

bio Nem

per 100 g

kj 1647 kJ

kcal 388 kcal

zsír 0 g

ebből telített zsírsavak 0 g

ebből egyszeresen telített zsírsavak 0 g

ebből többszörösen telített zsírsavak 0 g

szénhidrát 96,1 g

ebből cukrok 96,1 g

fehérje 0 g

só 0,03 g



Így is ismerheti: Mauritiusinádcukor500g

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.